Over Anouk

Vanaf dat Anouk kan lopen is ze sportief; hockey, tennis, golf en veel buitenspelen. Alle balsporten vindt ze leuk en alles gaat gemakkelijk.

In 2011 wint Anouk het NK Strokeplay tot 12 jaar en wordt ze wat fanatieker maar hockey en school blijven nog even belangrijker.

Daarna besluit Anouk zich vanaf haar 15e enkel te richten op golf. Vanaf dat moment volgen de NGF dames hoofdklasse competitie bij Princenbosch en later bij de Koninklijke Haagsche, nationale amateur wedstrijden en internationale wedstrijden.

Anouk heeft deelgenomen aan verschillende EK’s voor teams vanuit de NGF, daarnaast speelde ze zelf door heel Europa internationale amateurtoernooi zoals het EK individueel en het Brits Amateur. Anouk won het prestigieuze Dutch Junior Open op GC Toxandria , een zeer sterk internationaal toernooi. Net zoals het Dutch International Amateur Championship.

In het buitenland heeft ze top 10 plaatsen weten te halen op de Internationale Amateur Kampioenschappen in Duitsland, Italië, Wales, England, Luxemburg en zelfs twee maal in Frankrijk.

Na het afronden van de opleiding HBO Commerciële Economie aan de Johan Cruyff Academy besluit Anouk per december 2021 pro te worden. Bij Q- school (kwalificatietoernooi) heeft ze een gedeeltelijke kaart voor de LET (Ladies European Tour) gehaald en een volledig speelrecht gehaald voor de LetAccess tour. In 2022 speelt Anouk dus op beide tours en probeert ze volledig speelrecht te realiseren voor 2023 op de LET!

Help Anouk met haar ambities! Word supporter of die een donatie.